Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Video: Crusher ANC

Skullcandys senaste är basälskarens dröm

Skullcandy Crusher ANC är ett oerhört roligt headset med marknadens kanske galnaste bas och en både bred och unik uppsättning funktioner. Se vår genomgång med intryck.

Basen stjäl showen

Ja, Skullcandys senaste är en basälskares dröm. De har nämligen utöver högkvalitativa hörlurselement också motorer som simulerar bas genom djupa vibrationer, för en ytterligare dimension till lyssningen.

Vid maxeffekt får motorerna headsetet att skaka, och man känner trycket hela vägen in i bröstbenet. Men om man vrider ner effekten en aning får man en mer kontrollerad upplevelse som verkligen adderar ett intressant djup och en tillfredsställande närvaro till ljudet. Element man inte förväntar sig från hörlurar. Det enklaste sättet att förklara det är att man inte bara hör ljudet, man känner det också.

Men basen är inte det enda intressanta med de här hörlurarna. Utöver att de har trådlös överföring med aptX, 24h batteritid och snabbladdning över USB-C har de även några unika funktioner.

Unika funktioner

Den mest unika funktionen är Personal Audio, en funktion utvecklad av svenska Audiodo. Här kan du genom tillhörande app ställa in ljudet att passa din hörsel specifikt, genom en rad tester som utrönar vilka toner dina båda öron kan höra. Om du har nedsatt hörsel i ena örat kommer Personal Audio då kompensera för det, så att du får en jämn ljudbild oavsett hörsel.

Därtill är Skullcandy Crusher ANC utrustat med Bluetooth-sökaren Tile, vilken kan användas för att leta rätt på dina lurar oavsett om du slarvar bort dem eller förlorar dem. Vi kommer göra en mer ingående video om hur Tile fungerar, håll utkik efter den.

Sist men inte minst har hörlurarna också ANC, vilket namnet redan avslöjat. ANC står för Active Noise Cancelling och är en funktion som hjälper till att skärma bort störande ljud från omgivningen, för en mer uppslukande ljudupplevelse. Det här anser vi dock vara mer som en trevlig extrafunktion och inte en marknadsledande funktion du ska köpa de här specifikt för - utan det är snarare ljudet, basen och den sammanlagda funktionaliteten som gör detta till ett intressant headset.

Du kan läsa mer om Skullcandy Crusher ANC på knappen nedan.

Publicerad 2019‑12‑11, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter