Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Inet flyttar till Sveavägen

Inet flyttar till Sveavägen

Den nya butiken har öppnat

Dags för en ny Inetbutik att slå upp dörrarna. Det är vår butik på Hötorget i Stockholm som flyttat längre upp på samma gata, från Sveavägen 17 till Sveavägen 31.

Att hitta till den nya butiken är enkelt. När du anländer till Hötorgets tunnelbanestation behöver du bara ta trapporna upp för att snart vara framme. Håll bara utkik efter en skylt med Dr. Inet så kommer du hitta rätt inom kort.

Tar du istället bilen över Kungsbron kommer du ha butiken på vänster sida när du följer Sveavägen norrut.

Mer utrymme och större lager

Den nya butiken på Sveavägen är märkbart större än vår tidigare butik. Dels har vi ett större lager med plats för ännu fler produkter, något som kommer leda till en större tillgänglighet för olika varor. Även själva butiken är rymligare och kommer husera mängder av demoprodukter att klämma och känna på.

Serviceverkstaden på Sveavägen kommer också den ha utökad kapacitet. Med mer plats för saker som ska repareras och fler av våra kunniga medarbetare kommer vi kunna ta emot fler ärenden än tidigare.

En gigantisk skärm och scen

Dragplåstret för vår nya butik är utan tvekan en av de största skärmarna du förmodligen någonsin har sett på nära håll. På en av väggarna hänger nämligen en 217” skärm från Samsung. Det är en så kallad modulär skärm, som består av flera små skärmar som tillsammans bildar denna best till display. Upplevelsen är ordentligt häftig och vi hoppas du svänger förbi för att ta en titt.

Tillsammans med jätteskärmen har vi också en dedikerad scen på butiksgolvet. Kombinationen av dessa två och det större utrymmet kommer göra det möjligt för oss att hålla i fler events i butiken. Du kan se fram emot tävlingar i diverse spel, likt rallyt som hölls i helgen i vår Sisjöbutik, och även evenemang i stil med vår Weekend Festival - där vi bjuder in tillverkare och kunder till en stor fest med erbjudanden och teststationer.

Stor invigning i januari

Inet Sveavägen smygöppnar nu i december, för att sedan dra igång med en stor invigning i början på nästa år. Räkna med stor fest med härliga erbjudanden och mycket folk. Vi kommer meddela närmare inpå, så se till att hålla koll här på hemsidan eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa evenemanget.

Publicerad 2019‑12‑16, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter