Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
CES 2020 – Phanteks

CES 2020 – Phanteks

Phanteks kommer till CES 2020 med ett flertal nya chassin och några överraskningar.

Phanteks signum är datorlådor, så att mötas med en hel hög av dessa hos dem på CES var förstås väntat. I år ligger fokus tydligt på så kallade mesh-paneler. Följer ni oss på Instagram kanske ni har sett deras demo där vi fick testa olika paneler och mäta hur bra luftflödet var jämfört med diverse konkurrenter, eller bara för att se vilken skillnad dessa paneler faktiskt gör för ventileringen.

Nya modeller med mesh

P400A har tidigare varit en uppskattad modell, inte minst på grund av den snygga mesh-panelen i fronten som både ger bra luftflöde och plockar upp oönskat damm.

I och med succén har Phanteks tagit fram en modell av prisvärda P300 som också använder sig av den här uppskattade meshen.

Premiummodellen P500A förses också med mesh-front, något som samarbetar väldigt framgångsrikt med de tre RGB-fläktarna bakom. Den här modellen har också gott om utrymme. Så mycket faktiskt att du rymmer hela två system i samma låda: ett ATX och ett mindre ITX.

Evolv Sound Mini och mer

Aprilskämtet från något år sen är snart på väg att släppas som en riktig produkt. Det handlar dels om de små högtalarna, som formats efter det populära chassit Enthoo Evolv som snart kommer finnas tillgängliga – fullt utrustade med RGB och stabil ljudbild. Namnet blir Phanteks Evolv Sound Mini.

Dessutom har de nu även tagit fram en större soundbar i samma utstyrsel. Med Evolv Sound Bar får man nästan börja se Phanteks som en tillverkare av högtalare numera, utöver de ytterst robusta chassina.

Vill du se mer från CES 2020 rekommenderar vi att du följer oss på sociala medier, där vi lägger upp bilder, stories och filmer från eventet. Vi samlar även alla våra nyheter här på Inet.se. Du hittar dem genom knappen här nedanför.

Publicerad 2020‑01‑08, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter