Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

CES 2020 – Corsair

Corsair har med sig deras första luftkylare A500, nya tangentbord och Cappelix RGB

Luftkylaren A500 är något nytt för Corsair. Tidigare har tillverkarens fokus stadigt legat på vattenkylning, men nu tar de alltså steget in i blåsten. A500 är en flaggskeppskylare, med allt vad det innebär. Det är en riktig bjässe vi har att göra med här. En bjässe som använder fyra kopparrör tillsammans med de två justerbara fläktarna för att ge en otrolig hög kylförmåga.

Just fläktarna använder sig av magnetisk levitation och kan justeras i höjdled för att ge plats åt mer platskrävande RAM-minnen.

Med en kylkapacitet på 250W kommer även de mest varmdrivna processorerna att hållas i schack, kanske nog mycket för att även ge plats åt en del överklockning – beroende på vilken modell det handlar om.

Du installerar kylaren smidigt genom att plocka bort toppen för att komma åt skruvarna i botten.

iCUE och ASUS i samarbete

Under CES gick Corsair ut med att iCUE nu kommer ha stöd för ASUS Aura Sync. På så vis kan du nu styra din RGB och dylikt även för de produkter som inte kommer från Corsair – så länge stöd för ASUS moderkort finns.

Concept Orion - Svävande små RGB LEDs

Orion är en tunn film som försetts med Corsairs egna Cappelix Micro LEDs. Lamporna får ström direkt från filmen och behöver därför inga kablar. Det gör att de kan sitta på utsidan och få ett svävande utseende när de används, för att sedan försvinna när ljuset stängs av. I exemplet vi fick se hade Corsair täckt glassidorna på chassit Crystal 465X med filmen, vilket gav mersmak inför Orions framtid.

K95 RGB PLATINUM XT

Ett mekaniskt tangentbord i premiumklassen. Med dubbelshot PBT-tangenter, dynamisk RGB per tangent och integrering med Elgato Stream Deck via mjukvara är K95 RGB PLATINUM XT ett tangentbord med många ljuspunkter. En av nyheterna är det nya avtagbara handlovsstödet i konstläger, som ger dina händer en mjuk yta att vila på.

Elgato 4K HDR Capture Card

Från Elgatos sida visade man upp ett nytt capture card. 4K60 S+ har förmågan att spela in i 4K 60 fps HDR10 och stödjer merparten av dagens ledande mjukvaror för streaming.

4K60 S+ kan dessutom spela in på egen hand utan hjälp av en dator. Sätt bara i ditt SD-kort och börja spela in – det är allt.

Vill du se mer från CES 2020 rekommenderar vi att du följer oss på sociala medier, där vi lägger upp bilder, stories och filmer från eventet. Vi samlar även alla våra nyheter här på Inet.se. Du hittar dem genom knappen här nedanför.

Publicerad 2020‑01‑08, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter