Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Video: Blade Stealth 1650

Razer - Ultrabook med grafikkort är nu en grej

Razer har under senare år blivit en stor aktör inom bärbar gaming med sin serie Razer Blade. För den som föredragit mindre varianter i samma stil har ultrabook-modellen Blade Stealth varit ett populärt alternativ då den erbjudit en mindre formfaktor och mer slimmat bygge. Stealth har dock varit utan dedikerade spelgrafikkort, och aldrig varit en gaminglaptop. Nu är det ändring på det - med Razer Blade Stealth 1650 får vi nu äntligen spelprestanda i en ultrabook.

I Razer Blade Stealth 1650 sitter ett Nvidia GTX 1650 Max-Q, vilket är instegskortet i den nuvarande GTX-serien. Det är ett kort som ger respektabel prestanda i moderna spel tillsammans med skärmens Full HD-upplösning, och du kommer kunna spela de flesta moderna spel med medium/high-inställningar. Kortet klarar utan problem höga inställningar i populära e-sportstitlar.

Och att få den här prestandan i det här extremt kompakta formatet, Blade Stealth 1650 är 13.3” och 14,8 mm hög, är en oerhört trevlig utveckling. Att kunna ha en liten, stilig ultrabook som passar lika bra i konferensrummet som i spelrummet var nästintill otänkbart bara för några år sedan, men nu är vi där.

Se vår genomgång och läs sedan mer om produkten på knappen nedan.

Publicerad 2020‑01‑15, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter