Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Inet Sveavägen invigning

Inet Sveavägen invigning

Kampanjpriser, gäster och aktiviteter

Den 25 januari inviger vi vår nya flaggskeppsbutik på Sveavägen i Stockholm. Vi bjuder in till stor fest med erbjudanden på mängder av olika produkter, samtidigt som flera tillverkare kommer vara på plats, redo att hjälpa och svara på eventuella frågor ni kan ha.

Inbjudna gäster

Under invigningen får vi besök av ett gäng gäster som kommer stå för underhållningen. Bland gästerna hittar vi bland annat Örgryte IS E-sportlag, som nyligen haft en spelare med i världsmästerskapet i FIFA. På eventet kommer ni kunna utmana dem på en match, både för äran och för ett headset om ni vinner.

Sveavägen kommer också gästas av rallyföraren Mattias Adielsson. Förutom att tävla i Rally EM är han även en frontfigur för tävlande i Rally e-sport. På eventet kommer ni kunna tävla mot honom i rallyspelet Dirt 2.0 och även testa på simulatorstolen från SIMRIG med tillhörande Ultra Wide-skärm.

Spelgrafikern Ilias håller låda och ritar på vår gigantiska 217”-skärm från Samsung. Om ni kommer ihåg superhjälteversionen av Dr Inet från förra året så är det här mannen bakom det mästerverket.

Slutligen kommer utsända från ESET Internet Security visa upp diverse hack och vilka möjligheter en illvillig hacker har när säkerheten inte hindrar dem.

Grymma erbjudanden

Självklart kommer vi firar invigningen med mängder av kampanjpriser på trevliga produkter. Se fram emot högkvalitativa skärmar, ett och annat grafikkort, tangentbord, ritplattor och mer. Först till kvarn gäller, och sett till tidigare event kommer trycket vara högt på de bästa produkterna - så du bör komma i tid för att säkra det du är ute efter.

Välkommen in under helgen. Plocka på dig kampanjprodukter, testa på att spela på våra datorer och upplev den gigantiska skärmen på riktigt. Vår nya flaggskeppsbutik ska nu invigas med pompa och ståt.

Publicerad 2020‑01‑23, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter