Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Rekord i Suverän Service

Rekord i Suverän Service

Inet tog hem flest utmärkelser någonsin under ett år

För er som följer våra nyheter har ni kanske märkt att vi under 2019 tog hem en hel del utmärkelser från Suverän Service. Ett pris som delas ut till medarbetare som gjort ett särskilt bra intryck på de utsända mystery shoppers som avgör vad som krävs för att vinna.

Sammanlagt tog våra anställda emot hela 9 utmärkelser under året, vilket visade sig vara ett nytt rekord för ett och samma år.

Hemliga besökare avgör

Bakom det hela står det oberoende företaget Better Business. En aktör som Inet har anlitat sedan 2014. Målet har alltid varit att testa vår service och butikspersonal för att säkra kvalitén och hitta eventuella förbättringspunkter.

De mystery shoppers som skickas ut görs så utan någon som helst förvarning. Målet är att skapa en så naturlig situation som möjligt för att se hur våra medarbetare agerar vid ett vanligt ärende. Antingen vandrar de in i någon av våra butiker utan något väsen, eller så ringer de till vår kundservice och frågar om något slumpmässigt teknisk problem eller dylikt.

Det hela har utan tvekan gett frukt. Utöver det rekord vi slog under 2019 har vi sedan starten 2014 lyckats ta hem hela 31 utmärkelser. Ett tydligt tecken på att vårt stenhårda fokus på att sätta kundens upplevelse i första rummet har uppskattats.

Kommentarer från de utsända

” Jag imponerades av säljarens engagemang och bemötande. Säljaren fångade blixtsnabbt in mitt behov och adresserade det med en perfekt lösning. Säljaren var mycket flexibel och lösningsbenägen, och hade ett varmt och välkomnande sätt. Jag blev glad över samspelet med säljaren.”

”Personen jag fick hjälp av var trevlig, kunnig och tillmötesgående. Jag fick bra info och en rad alternativ för att sätta upp det jag efterfrågade. Personen upplevdes inställd på att skräddarsy ett erbjudande, både funktions och kostnadsmässigt utifrån just mitt behov.

”Personen var mycket trovärdig och gav ett pålitligt intryck. Jag fick superbra hjälp med att ta fram alternativ och även ett antal bra tips på vad jag ska titta på när jag letar skärmar.”

Vi är aldrig nöjda

Vi på Inet kommer förstås inte bli bekväma med det här rekordet. Det finns alltid saker att förbättra och vi kommer fortsätta utmana oss själva att leverera en upplevelse i världsklass - oavsett om ni träffar oss i butiken eller slår en pling till kundservicen. Välkommen åter till Sveriges bästa datorbutik.

Publicerad 2020‑01‑31, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter