Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Video: Corsair Dark Core RGB PRO

Trådlösa möss med trådlös Qi-laddning

Corsair släpper två nya trådlösa gamingmöss. Dark Core RGB PRO är riktiga flaggskepp med många trevliga funktioner.

Det som skiljer de båda modellerna är stödet för trådlös laddning via Qi. SE är modellen du ska välja om du är sugen på detta. Passar väldigt bra tillsammans med Corsairs musmatta MM1000, som just har inbyggd Qi-laddning via en särskild zon. Musmattan kommer också med en adapter som ger Qi-funktion till vilken mus du vill, så länge den har ett uttag för USB-C eller Micro-USB.

Båda modellerna har USB-C-laddning och totalt 50 timmars batteritid.

Världens snabbaste trådlösa uppkoppling

Förutom detta så är båda modellerna av samma skrot och korn.

Den största nyheten är Corsair Slipstream, tillverkarens teknik för trådlös uppkoppling. Responstiden genom denna är snabbast på marknaden med 0,5 ms responstid. Men det är inte allt som Slipstream har att erbjuda. En ensam sändare kan nämligen ta emot signaler från två enheter samtidigt. Så om du har både ett tangentbord och en mus med stöd för tekniken behöver du bara koppla in en sändare i datorn, utan att förlora någon funktionalitet.

Headset med Corsair som stödjer Slipstream kommer i sin tur med en större sändare, vars kapacitet utökas till hela tre enheter åt gången.

Snabba och justerbara

Sensorn i mössen är den andra stora nyheten. Pixart PAW3392, som den heter har en kapacitet på 18 000 DPI och 2000Hz i polling rate. En extremt snabb mus helt enkelt.

För dig som gillar att finjustera DPI är Dark Core RGB PRO extra trevliga. Du kan nämligen ställa in DPI på en exakt siffra, exempelvis 12 359.

Förutom trådlös uppkoppling via Slipstream kan du även koppla in musen via Bluetooth utan dongel.

Mössens formfaktor är aningen större än normalt och har anpassats för högerhänta spelare. Därför passar dem också bra för större händer. De kommer också med ett flertal justeringsmöjligheter så att du kan hitta en form som passar just dig.

Du hittar båda modellerna genom knappen här nedanför.

Publicerad 2020‑04‑09, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter