Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Video: MSI Prestige

Laptops för digitalt skapande

MSI är mest kända för deras gaminglaptops, men har på senare år gjort en rejäl satsning på att erbjuda attraktiva alternativ även för den kreativa användaren. I den här videon har vi med oss modellserien Prestige, men de erbjuder även modellserierna Modern och Creator - alla med olika inriktning.

Modern

Instegsmodellen Modern erbjuder strömsnåla Intel Core i7-processorer med fyra kärnor och åtta trådar tillsammans med de enklare dedikerade grafikkorten MX330 från Nvidia. Ihop med ett slimmat bygge och en IPS-skärm är detta tänkt att vara ett trevligt alternativ för exempelvis studenter som både vill ha något oerhört portabelt, men som också vill ha lite extra prestanda för exempelvis Adobe Photoshop.

Prestige

Mellanmodellerna Prestige är kraftfullare modeller som finns i både 14” och 15.6”. De erbjuder en oerhört trevlig balans mellan formfaktor, extrafunktionalitet och prestanda. I deras slimmade chassin återfinns bland annat strömsnåla Intel Core i7-modeller med sex kärnor och tolv trådar, de kraftfullare grafikkorten GTX 1650 och gott om anslutningar och extrafunktioner som gör livet enklare. Men, de har framförallt stora batterier som ger grym batteritid för klassen.

Creator

De mest påkostade modellerna heter Creator och är mer prestandafokuserade än sina småsyskon. De har inte lika slimmade chassin, men däremot mer högpresterande Intel Core i7 H-processorer med sex kraftfulla kärnor och tolv trådar. Därtill är Creator utrustade med RTX 2060, än kraftfullare grafikkort som dessutom har stöd för Ray Tracing. Där Prestige passar den som exempelvis vill redigera film eller skapa spel i ett smidigt format ger Creator även schysst prestanda i än mer krävande arbetsuppgifter, så som 3D-rendering.

Efter att du sett videon kan du läsa mer om alla modellserier via länken nedan.

Publicerad 2020‑04‑24, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter