Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Video - Yeelight

Smarta lampor för skandinaviska hem

Letar du efter smart hembelysning med minimalistisk design och prissättning kan Yeelight vara märket för dig. Med högkvalitativa produkter i skandinavisk design tillsammans med generösa integrationsmöjligheter är detta ett oerhört attraktivt paket för det både snygga som smarta hemmet.

Yeelight erbjuder både ljuskällor och armaturer. Deras ljuskällor är aggressivt prissatta och erbjuder väldigt god ljuskvalitet, men det är deras olika färdiga lösningar och armaturer som är de stora utropstecknen.

Bland dessa hittar vi nattlampor med Qi-laddning, en batteridriven kontorslampa, prisvärda taklampor med två ljuszoner och rörelse- eller ljuskänsliga nattlampor som gör det enklare att helt obemärkt navigera sig till bekvämlighetsinrättningarna när det trycker under dygnets mörka timmar.

Men det är inte bara minimalistisk design, finurliga produkter och angenäm prissättning som gör Yeelight till ett intressant märke. De har nämligen oerhört bra integrationsmöjligheter därtill.

Deras uppkopplade produkter ansluts till och styrs via din routers Wi-Fi. Du styr dem sedan genom deras app, som finns till både Android och iOS. Men de kan också styras över bland annat Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings och IFTTT - vilket öppnar enormt stora möjligheter att integrera Yeelight i ett smart hem.

Att de erbjuder ett så generöst utbud standarder gör det lättare att integrera Yeelight i ett befintligt smart hem, men gör det framförallt mer framtidssäkert att investera i. I och med att det kan styras av och integreras med så många olika standarder, från de allra största spelarna på marknaden därtill, är det ett tryggt val både nu och framöver.

Efter att du sett vår genomgång kan du läsa mer om Yeelight och upptäcka hela vårt utbud via knappen nedan.

Publicerad 2020‑05‑11, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter