Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Philips Hue Sync Box - Nytt

Philips Hue Sync Box - Nytt

Stöd för röststyrning, HDR10+ och vanliga fjärrkontroller

Om du sitter på en samling smarta lampor från Philips Hue har du kanske haft tankar på att synkronisera belysningen med din TV. Philips Hue Play HDMI Sync Box matchar alla dina Hue-lampor utan fördröjning. Filmen, spelet eller serien flyter då ut över resten av vardagsrummet och skapar en enhetlig och uppslukande upplevelse.

Philips Hue uppdaterade nyligen den här boxen med en hel del nya funktioner. Funktioner som vi tänkte ta en titt på här.

Röststyrning

Det är nu möjligt att kontrollera din Sync Box med din egen röst, förutsatt att du har tillgång till någon av de röstassistenter som stöds. Dessa är Google Assistant, Amazon Alexa och Apple Siri.

Genom röststyrning kan du:

  • Slå på och slå av din Sync Box
  • Byta mellan HDMI-utgångar
  • Byta källa (Ljud, video, spel)
  • Ändra schema för belysningen, exempelvis ljustyrka eller intensitet

HDR10+ och Dolby Vision

Philips Hue Sync Box klarar nu av att visa upp material i HDR-kvalitet genom både HDR10+ och Dolby Vision via utgångarna på boxen. HDR, eller High Dynamic Range, är en teknik som skapar en mer verklighetstrogen kontrast och ett större spann mellan de mörkaste och ljusaste delarna av det material du tittar på.

Äger du redan en Sync Box kommer du kunna ladda ner en mjukvaruupdatering för att ta del av det här nya stödet. Notera att det är port 2 och 4 som då får stöd för enheter med Dolby Vision.

Stöd för vanliga fjärrkontroller

Med den nya uppdateringen kan du nu styra din Sync Box direkt med din vanliga fjärrkontroll. Enligt Philips Hue själva ska alla moderna modeller med IR fungera tillsammans med boxen. Genom appen väljer du vilka knappar på fjärrkontrollen som ska göra vad för Sync-boxen. På så vis behöver du bara en enda fjärrkontroll för att skapa den inlevelsefulla upplevelsen som Philips Hue HDMI Sync Box erbjuder.

Många nya trevliga funktioner att dra nytta av alltså. Äger du inte redan en Sync Box kan du införskaffa ditt exemplar genom knappen här nedanför.

Publicerad 2020‑05‑11, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter