Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Video: Deltaco Smart Home

Marknadens mest prisvärda smarta hem?

Deltaco Smart Home är en prisvärd lösning för dig som vill göra ditt hem smartare på ett enkelt och användarvänligt sätt. Du behöver ingen kontrollenhet, utan ansluter direkt till din router över 2.4 GHz-bandet och du kan styra ditt smarta hem med app eller röst, med både Amazon Alexa och Google Home.

Deltaco Smart Home-sortimentet växer ständigt och har precis fått förstärkning av ett flertal smarta filamentlampor. De har även LED-lampor i olika varianter för socklarna E27, E14 och GU10. Därtill har de en prisvärd lightstrip, LED-list, som går att klippa eller förlänga. Tänk dock på hur du ska fästa den. Den medföljande dubbelhäftande tejpen från M3 fäster inte klockrent på alla sorters ytor om du hänger den under något. Planera för att använda extra förstärkningstejp om du ska montera dem under något med skrovligt eller glatt ytskikt.

Utöver ljuskällor har de även smarta vägguttag, grenuttag och kameror. Med uttagen kan du göra dumma enheter smarta genom att styra när de ska få ström och inte. Därtill finns uttag med energimätning, vilka ger dig exakt info om strömförbrukning i uttagen.

Kamerorna är enkla varianter, men gör sitt jobb. De har sensorer som ger dig notifikationer när rörelser upptäcks, både dag som natt. De kopplar snabbt upp via appen, både när du är hemma och använder Wi-Fi och när du är iväg och använder internet, men då är du beroende av internetuppkopplingens hastighet. De finns både i HD och Full HD i några olika varianter, för både inom- och utomhusbruk.

Sammantaget är Deltacos bidrag till det smarta hemmet oerhört prisvärda produkter med en välfungerande app som fungerar suveränt för både förstagångsanvändaren som den prismedvetne entusiasten, tack vare möjlighet till att ställa in egna scener och automation.

Upptäck hela utbudet via knappen nedan.

Publicerad 2020‑05‑12, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter