Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Video: Skullcandy True Wireless

Tre nya trådlösa modeller gör entré

Skullcandy fortsätter sin storsatsning på trådlösa hörlurar med de nya True Wireless-modellerna Sesh Evo, Indy Evo och Push Ultra. De tre nykomlingarna har olika utformning och användningsområden, men har alla utrustats med bland annat inbyggd Tile och USB-C på etuiet.

Sesh Evo

Instegsmodellen, tillika minstingen bland de nya modellerna, är Sesh Evo. Med kompakta yttermått och in-ear-design som isolerar väl är detta ett headset som kommer passa för exempelvis pendling. Det har IP55-klassning och satt säkert för oss, så det kan även lämpa sig för viss träning.

Då Sesh Evo isolerar väl får vi ett ljudlandskap som är typiskt för in-ear. Basen är fyllig och vi får bra tryck i ljudet tillsammans med den varma ljudbilden, men det är ett relativt tätt ljudlandskap. Alla tre modeller har tre dessutom tre förinställde EQ-lägen du kan växla mellan, för film, musik och podcasts.

Indy Evo

Föredrar du snäppet ledigare passform som inte sticker lika långt in i örat kan syskonet Indy Evo vara valet för dig. Det är en hybridmodell som kombinerar in-ear och sportbygel i gummi, i en avlång design som inte upplevs ha lika mycket av det typiska trycket i örat in-ear vanligtvis associeras med.

Även Indy Evo är IP55-klassad och delar en liknande ljudbild, men med en aning luftigare ljudlandskap då den här modellen inte isolerar lika mycket som Sesh Evo. Indy Evo har även Ambient Mode, ett läge som låter dig höra omgivningen genom headsetets mikrofoner samtidigt som du lyssnar på annat - för att exempelvis ha bättre koll på trafiken runtom när du går vid en väg.

Push Ultra

Men vill du ha ännu bättre koll på din omgivning när du lyssnar på favoritmusiken är det modellen Push Ultra du bör kika på. Det här är en modell som är specifikt inriktat mot dig som ofta är ute på tur i stad och natur.

Istället för in-ear har vi här en öronsnäcka som vilas mot örat, utan att plugga igen det. Detta ger en helt annan ljudbild, och har inte samma bas och tryck i ljudet som sina syskon - men har fortfarande en trevlig, varm ljudbild. Push Ultra fästs med en formbar bygel du fäller över örat och hörlurarna är vattentäta enligt IP67-klassningen.

Intresserar någon av de nya modellerna dig hittar du dem via knapparna nedan. Observera att de även finns i flera olika färger, vilka du kan alternera mellan på produktsidan.

Publicerad 2020‑07‑10, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter