Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Video: ZenBook 14 UX425

ASUS nya laptop är slimmad, lyxig och toppmodern

Med nya ZenBook-modellen UX425 tar ASUS steget över till ett nytt chassi och Intels tionde generation Core-processorer. Resultatet är ett slimmat och modernt paket för dig som vill ha en lika smidig som snygg laptop för vardagen. UX425 är en 14”-modell, men vi erbjuder också en 13.3”-modell som heter UX325, vilken frånsett storleken är nästintill identisk med storasyskonen.

Livskvalitet i fokus

Med den här typen av lyxigare laptops är finesser och funktioner som underlättar i vardagen a och o. UX425 erbjuder inte bara en ljusstark IPS-panel och ett lyxigt aluminiumchassi med kompakta yttermått, utan även en rad olika moderniteter som gör den enkel att leva med.

Däribland hittar vi dubbla USB-C med Thunderbolt 3 och laddning, tillsammans med en 65W-laddare som även den bestyckats med USB-C. Kombinationen av Thunderbolt 3 och laddning gör UX425 kompatibel med många skärmar som erbjuder både bild, ström och USB-hubb över en enda USB-C, för både smidigare användning och ett elegantare skrivbord.

För smidigare inloggning återfinns även en 3D IR-kamera med ansiktsigenkänning och stöd för Windows Hello. Samtliga våra UX425 är dessutom ASUS PURE-modeller, vilket innebär att de är helt befriade från tredjepartsprogram, så kallad bloatware.

Sist men inte minst har UX425 nu också en större pekplatta med ASUS egna teknik NumperPad 2.0, vilken låter dig alternera pekplattans användningsområde. Med ett knapptryck kan du skifta pekplattan till att bli ett numeriskt tangentbord, en numpad, som är integrerad med kalkylatorn i Windows 10. Numpads återfinns sällan eller aldrig i den här formfaktorn, så det är kul att se att ASUS hittar vägar runt de fysiska begräsningarna för att ge den siffertokiga utlopp även på kompakta laptops.

10th gen Intel Core

Med sin senaste generation strömsnåla laptopprocessorer har Intel inte bara förbättrat prestandan och energieffektivitet, utan de har också moderniserat plattformen. Numer är Wi-Fi 6 standard i det här segmentet, viket vi också återfinner hos UX425.

Intel Core i7-modellerna har dessutom utrustats med den kraftfullare integrerade grafikdelen Iris Plus, vilken ger extra grafisk prestanda utan lika stor påverkan på batteritid som medföljer dedikerade grafikkort vid samma prestandanivå.

Tack vare de nya, strömsnåla komponenterna erbjuder UX425 dessutom rejält påtagen batteritiden. Trots dess blygsamma storlek får vi upp till hela 22 timmar drift, vilket förhoppningsvis är mer än nog för en arbets- eller skoldag.

Är du intresserad av de nya modellerna hittar du våra tre UX425 tillsammans med den mindre modellen UX325 via knappen nedan.

Publicerad 2020‑07‑10, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter