Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
JBL Quantum-serien

JBL Quantum-serien

JBL lanserar ett brett utbud med gamingprodukter

JBL är en välbekant tillverkare när det kommer till ljud i alla dess former. Från hörlurar och buds till högtalare och allt däremellan - JBL har funnits på plats. Därför är det ytterst spännande att se vad de kan leverera med sin nya satsning, nämligen Gaming.

JBL Quantum är tillverkarens nya serie med headsets och högtalare som utvecklats med fullt fokus på spelupplevelsen. Det första man lägger märke till är den genomgående designen, med skarpare kanter och RGB står det snabbt klart att det är gaming som Quantum handlar om.

JBL Quantum Gamingheadsets

Vid release består utbudet i Quantum-serien av ett gäng headsets, från instegsmodeller genom mellanklassen hela vägen fram till värstingmodellen JBL Quantum ONE. Ett headset som levererar professionell ljudkvalitet med förbättrad headtracking, aktiv brusreducering och en ergonomisk design.

Genomgående för serien är att de optimerats för PC, men fungerar med alla moderna konsoler (PS4, Xbox och Nintendo Switch), samt mobiler, MAC och VR. Alla modeller drar också nytta av JBL:s stora men lätta ljudelement QuantumSOUND Signature. Bakom kvalitén stor JBL:s egna experter som slipat elementen för att matcha marknadens allra bästa alternativ.

Från modell 300 och uppåt får du dessutom med funktionen QuantumSURROUND, som förstås skapar virtuellt surroundljud i lurarna.


JBL Quantum Duo - Imponerande gaminghögtalare

Utöver det breda utbudet med headsets släpper JBL även ett par dedikerade gaminghögtalare. Designen talar samma språk som headseten med en metallgrå färg tillsammans med adresserbar RGB.

Genom de extra stora elementen JBL QuantumSound Signature levererar Duo hög ljudkvalitet, vare sig det handlar om små trippande steg bakom hörnet eller stora bombastiska explosioner. Räkna med en klar ljudbild, som ändå levererar en fyllig bas när det behövs.

RGB:n styr du med hjälp av en knapp på framsidan. Justera färgen, ställ in effekter eller synkronisera belysningen till musiken du spelar. Är du en sån som inte uppskattar RGB kan du självklart också stänga av funktionen.

Trevligt nog så fungerar Quantum Duo direkt när du kopplar in sladden, så kallad Plug-and-play. Kom igång direkt utan att virra bort dig bland inställningar och drivrutiner. Vill du så kan du även koppla upp dig mot högtalarna via Bluetooth för trådlös uppspelning. Ett smidigt alternativ om du vill spela musik från telefonen exempelvis.


JBL QuantumENGINE - Praktisk mjukvara

Vill du justera ditt headset på djupet har JBL tagit fram en heltäckande mjukvara för detta. I QuantumENGINE kan du ställa in allt från RGB-belysningen, mikrofonens inställningar, dra nytta av en Equalizer för ljudet och samla alla inställningar under bestämda profiler.

Fungerar med modellerna: 300, 400, 600, 800 och ONE.

Sett till JBL:s tidigare utbud och mängden nya produkter i Quantum-serien finns det många anledningar att vara sugen på den här nya gamingsatsningen. Du hittar alla produkter i serien genom knappen här nedanför.

Publicerad 2020‑08‑19, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter