Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Video: Netatmo

Vi summerar smarta hem-tillverkaren

Är du ute efter smart mätning, energibesparing och övervakning kan Netatmo vara tillverkaren för dig.
De erbjuder flera både intressanta som unika lösningar för det smarta hemmet och i den här videon sammanfattar vi deras utbud.

Netatmos produkter kopplas alla över Wi-Fi och kräver ingen separat basstation. De kan integreras med flera tredjepartssystem, så som IFTTT, Hey Google och Apple Homekit, men det stödet skiljer mellan olika produkter – så kika specifikt för de modellerna du är intresserad av.

De utmärker sig främst med att de har flera produkter för mätning av både inomhus- och utomhusklimat. Dessa kan mäta allt från vindhastighet, nederbörd, koldioxidnivå och temperaturer. Om du vill kan du dela din utomhusdata med andra, och ta del av andras data för att tillsammans skapa en väderkarta. Kartan kan ses både i deras smidiga app och i deras lättanvända webbgränssnitt.

För dig som vill skapa ett bättre inomhusklimat, och samtidigt energibespara, erbjuder de även smarta termostater både för radiatorer och andra typer av uppvärmning. Deras fristående Smart Termostat har stöd för en lång rad olika typer av individuell uppvärmning och på vår produktsida hittar du en guide som hjälper dig kolla kompatibilitet.

Netatmo erbjuder även smart övervakning. De erbjuder både utomhus- och inomhuskameror, brandvarnare, dörr- och fönstersensorer och sirener. En väldigt intressant funktion med deras kameror är möjligheten att registrera olika personer, så att du kan välja att bara få notifikation och larm om någon okänd äntrar hemmet.

Är du intresserad av att utforska Netatmos sortiment närmare hittar du deras utbud via knappen nedan.

Publicerad 2020‑10‑22, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter