Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Video: BlackShark V2 Pro

Nytt trådlöst gamingheadset från Razer

I den här videon besöker Razers nya trådlösa gamingheadset BlackShark V2 Pro studion för en genomgång.

Nykomlingen bjuder på trevlig passform med sköna kuddar, klädsel som andas och bra tryckfördelning. Det har också en elegant design helt befriad från RGB, vilket ger oss upp till 24h speltid trots dess låga vikt på 320 gram.

Ljudmässigt är det likt sitt trådbundna syskon BlackShark V2. Vi bjuds på en relativt varm ljudbild med ett för gamingheadset bra mellanregister och en fyllig, om än inte dominant bas. De har också bra detaljrikedom och separering för att vara slutna gaminghörlurar, vilket passar väldigt bra för spel.

Använder du dem till PC får du dessutom tillgång till en kompetent equalizer, som låter dig sätta din egen prägel på ljudbilden. Med PC erbjuds du även virtuell surround med THX, genom Razers mjukvara Synapse. Utöver generiska lägen anpassade för film, musik och spel erbjuder THX dessutom spel-specifika profiler som anpassats för många olika titlar, som lyfter fram de ljudelement som är viktigast i respektive spel.

Se videon för vår snabbgenomgång och intryck. Är du intresserad av att veta mer hittar du BlackShark V2 Pro via länken nedan.

Publicerad 2020‑12‑22, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter