Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Game & Watch: Super Mario Bros.

Nintendos klassiska konsol & klocka i ny tappning besöker studion

För dig som letar efter en rejäl nostalgitripp behöver du inte leta längre än till Nintendo Game & Watch: Super Mario Bros.

I en hommage till 80-talets klassiska, handhållna konsoler bjuds vi här på en modernisering som ger oss samma retrodoftande designspråk, enkelhet och dualitet av funktionalitet i nytt format. Nykomlingen bjuder oss både på färgskärm och USB-C, något föregångarna misslyckades med att tillgodose oss med.

Installerat på konsolen hittar vi Super Mario Bros. 1 och 2, även kallat The Lost Levels, tillsammans med en smärre nytolkning av jongleringssimulatorn Ball. När du spelat klart förpassas konsolen sedan med fördel till nattduksbordet, och då inte in i dess lådor.

Som namnet förtäljer kan Game & Watch nämligen också användas som klocka. Tidens gång animeras i Mario-tema, med besök av både vänner- och ovänner till vår allas favoritmokare. Totalt utgörs dygnet av 35 olika scener med olika teman, vilka automatiskt alterneras mellan för att passa olika klockslag. Om du ämnar använda den som en klocka vill vi dock belysa att den inkluderade kabeln är blott 30 cm lång, och att det inte ingår en nätadapter.

Men vill du alltjämt ha en söt och nostalgisk spelkonsol som återbringar svunna barndomsminnen, vars inköp också kan motiveras av dess extranytta som praktisk inredningsdetalj, vill du definitivt läsa mer om Nintendo Game & Watch: Super Mario Bros. via länken nedan.

Publicerad 2021‑01‑12, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter