Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

EPOS H3

Ny kung i mittensegmentet

Med modellen H3 tar EPOS ett omtag på deras gamingheadsets och bjuder utöver på en ny design med förbättrad passform även på föredömligt ljud för prisklassen.

Nykomlingen bjuder på ett detaljrikt och för ett slutet headset omfångsrikt ljud med rätt mängd bas, tillsammans med en välbalanserad ljudbild som passar suveränt för underhållning. Den har även utrustats med en ny mikrofon, som ni kan höra exempelljud från i videogenomgången.

Men minst lika viktig som den nya ljudprofilen är dess nya passform. EPOS har valt att gå en helt ny väg med H3, som har en mer traditionell, rak och lättanpasslig form som bör passa fler typer av hjässor än dess föregångare GSP 300. Vi vill dock höja ett litet varningens finger för att kåporna och deras kuddar är förhållandevis små för over-ear, även om kuddarnas är givmilda i passformen.

H3 är ett sladdbundet, analogt headset med avtagbara 3.5mm-kablar. Det ingår både en kombinationskabel för exempelvis Nintendo Switch, PlayStation 4/5 eller Xbox Series S/X, samt en tudelad kabel för PC.

Efter att du sett vår fulla genomgång kan du läsa mer om EPOS H3 via länken nedan. Observera att den även kommer i vitt.

Publicerad 2021‑04‑20, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter