Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

HTC VIVE Pro 2

Vi unboxar nya VR-headsetet

Nu är äntligen uppföljaren till HTC VIVE Pro här och den bjuder på högre upplösning, uppdateringsfrekvens och Field of View. I videon ovan kan du hänga med när vi packar upp det nya headsetet och summerar vad som gäller.

Nykomlingen har ärvt mycket från sin föregångare, både vad gäller utformning och den bakomliggande tekniken för spårning. De stora nyheterna sitter istället i panelerna och optiken.

VIVE Pro 2 har utrustats med nya LCD-paneler, vilka bjuder på den imponerande upplösningen 2 448 x 2 448 pixlar per öga och har en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Framför panelerna sitter nya Fresnel-linser som ger ett teoretiskt horisontellt synfält på upp till 120°, för bättre inlevelse.

Precis som föregångaren är HTC VIVE Pro 2 ett Steam VR-baserat headset gjord för PC-bruk tillsammans med Base Stations (1.0 eller 2.0) och handkontrollerna VIVE Wands eller Valve Index Controllers. Till en början säljs headsetet dock endast fristående, så du behöver ha de andra tillbehören sedan tidigare eller köpa till dem separat.

Vill du veta mer om HTC VIVE Pro 2 hittar du headsetet via länken nedan.

Publicerad 2021‑06‑09, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter