Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Ett lyxigare gamingheadset

Bang & Olufsen Beoplay Portal

För dig som letar efter ett premiumheadset du kan använda för både vardag och gaming kan Bang & Olufsens Beoplay Portal vara precis det du är ute efter.

Till skillnad mot nästintill alla andra spelanpassade hörlurar på marknaden ser Beoplay Portal ut som ett vanligt premiumheadset för vardagen och kan, om du vill, användas som just det. Här bjuds vi på Bluetooth 5.1 med AAC, aptX Adaptive och multi point tillsammans med både ANC och Ambient Mode. Men det kan mer än så.

Beoplay Portal har nämligen Xbox Wireless inbyggt, som bjuder på förlustfritt ljud med låg latens över 2.4 GHz, direkt till de senaste Xbox-konsoler med detsamma. Det har även stöd för Dolby Atmos for Headphones-surround, för mer inlevelsefullt spelljud.

Om du inte har ett Xbox kan du också spela trådlöst direkt till PC med en Xbox Wireless-adapter. Adaptern ingår dock inte till själva headsetet, men tillsvidare inkluderar vi en sådan om du köper Beoplay Portal hos oss. Du kan annars spela trådbundet på PC med den inkluderade USB-kabeln, samtidigt som du laddar. Därtill har Portal en aktiv 3.5mm-anslutning, för om du exempelvis ska spela på Nintendo Switch.

Precis som väntat av Bang & Olfusen bjuder Beoplay Portal på elegant design med påkostade materialval tillsammans med ett högklassigt och väl avrundat ljud som passar både för media och spel. Beoplay Portal finns i tre olika färger och du kan läsa mer om dem nedan.

Publicerad 2021‑09‑06, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter