Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Mininyhet i lågprofil

Logitech MX Keys Mini är här

Nu kan vi äntligen välkomna en kompakt variant av Logitechs enormt populära tangentbord MX Keys.

Nykomlingen MX Keys Mini är precis som det fullstora syskonet ett trådlöst lågprofilstangentbord med läcker design och smidig extrafunktionalitet, men nu bjuds vi på en TKL-liknande layout och två nya färger.

Vi kan välja på mörkgrå/svart, vit/silver eller rosé och de kommer alla tre i utföranden som är anpassade för både PC och MAC, utöver mobila enheter, men det finns även en vit/silver-modell som endast är anpassad för MAC.

Utöver stöd för både PC och MAC bjuder MX Keys Mini också på möjligheten att vara uppkopplad till tre enheter samtidigt, och det är fritt fram att blanda operativsystem. Du kan enkelt och snabbt alternera mellan de olika enheterna genom de tre snabbknapparna på tangentbordet, eller genom Logitech Flow om du kombinerar tangentbordet med musen MX Anywhere 3.

Nämnvärt är att MX Keys Mini använder sig av Bluetooth LE, som ger oss upp till hela 5 månader batteritid utan belysning och upp till 10 dagar med. Dock ingår det inte en USB-adapter i paketet, så dina enheter behöver ha Bluetooth inbyggt. Tangentbordet är dock kompatibelt med sändaren Logi Bolt, som går att köpa separat och som ger lägre latens.

Se videon för vår fulla genomgång och exempel på hur MX Keys Mini låter. Du hittar sedan våra olika färger och den fullstora varianten MX Keys via länken nedan.

Publicerad 2021‑09‑28, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter