Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

EPOS H3 Hybrid

Gamingheadset för flera användningsområden

EPOS fortsätter expandera sitt nya sortiment med multifunktionsheadsetet H3 Hybrid, som bjuder på tre olika anslutningsmöjligheter och ljudmixning mellan trådbundet och Bluetooth samtidigt.

De två trådbundna anslutningarna är en USB-anslutning för PC och en aktiv 3.5mm-anslutning för exempelvis Nintendo Switch, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X. Om du ansluter H3 Hybrid till en Windows-PC över USB får du dessutom tillgång till EPOS Gaming Suite, som bland annat erbjuder virtuellt 7.1-ljud och en equalizer.

Men nyckeln med det här headsetet är möjligheten att vara uppkopplad mot två enheter samtidigt, där det vanligaste scenariot är att vara ansluten till en konsol samtidigt som man är uppkopplad till en mobil via Bluetooth. Detta gör det möjligt att prata i telefon eller på Discord samtidigt som man spelar, och man kan styra de två ljudkällorna separat.

Om du vill veta mer om H3 Hybrid rekommenderar vi att se videogenomgången ovan och sedan besöka produktsidorna via länkarna nedan.

Publicerad 2021‑10‑17, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter