Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Skol-SM Final!

Skol-SM Final!

Kvalen är avgjorda, dags för final!

Efter nio spelade kval i fyra olika spel står det nu klart vilka skollag som har gått vidare till Skol-SM finalerna. Totalt hade turneringen 261 anmälda lag sett över alla kval, vilket är rekord för Skol-SM, dessa lag har nu blivit gallrade ner till 18 finallag som ska göra upp i slutspelet om titeln för Sveriges bästa skollag i sin e-sport, samt prispotten på 45 000 SEK i presentkort från oss på Inet.se!

Förra året blev ett succé SM för LBS Göteborg som blev svensk mästare i både League of Legends och CS:GO. Medans Kattegattsgymnasiet i Halmstad blev mästare i Rocket League.

Nytt för årets Skol-SM är att vinnande laget i CS:GO och Dota 2 kommer få dra på sig skollandslagströjan och skickas till Skol-VM i Ukraina i December för att representera Sverige i världsmästerskapet.

Konkurrensen har varit hård i kvalen och LBS Göteborg föll på målsnöret upprepade gånger och tog sig inte vidare till finalerna. Istället ser vi dock ett gäng LBS skolor från andra delar av Sverige i finalerna då både LBS Borås, LBS Stockholm Norra, LBS Varberg och LBS Helsingborg har tagit sig hela vägen till slutspelet. Värt att notera är att Grillska Örebro som senaste åren tagit sig till slutspel i varje turnering vi har arrangerat är återigen bland favoriterna i Skol-SM CS:GO 2021.

Hela schemat, lagen och lineups för allt finalspel finner du på länken nedan.

Vi kommer sända streamen via vår Twitch-kanal så hoppa in där för att följa det live.

Publicerad 2021‑10‑22, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter