Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Deltaco Gaming GAM-100

Litet men mycket tangentbord för pengarna

Nya Deltaco Gaming GAM-100 är ett kompakt och spelinriktat tangentbord som kombinerar tre olika anslutningar, mekaniska Kailh-brytare och RGB till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Här kan vi välja på att spela trådlöst med den medföljande 2.4 GHz-dongeln eller med USB-kabeln, alternativt jobba trådlöst via Bluetooth. Det inbyggda batteriet ger oss upp till 100 timmar om vi slår av belysningen, men den siffran krymper till 20 timmar om vi slår på den. Du kan dock ladda och spela samtidigt med den medföljande kabeln.

GAM-100 finns i tre olika färger och med två olika typer av mekaniska brytare från Kailh. För dig som föredrar linjära nedslag finns Kailh Red och för dig som gillar taktila erbjuds Kailh Brown. Oavsett vilken av de två du väljer får du en för prisklassen förvånansvärt stabil skrivupplevelse, med relativt mjuka, dämpade nedslag och ett stabilt bygge för klassen.

Om du vill veta mer om GAM-100 rekommenderar vi att se hela vår produktgenomgång, vilken även innehåller ljudupptagningar från båda brytarna. Därefter kan du spana in de olika färgerna via länken nedan.

Publicerad 2021‑10‑22, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter