Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
4 st bilder och 0 st videor.

Skapa bakgrund, vinn priser

Vi anordnar tävling tillsammans med Sweclockers

Om du är kreativt lagd får du inte missa att vi just nu har en tävling med Sweclockers.com, där du kan vinna fina priser om du skapar en mobilbakgrund som inkorporerar vår logotyp.

Totalt kommer tio vinnare att koras. De fem vi tycker är allra bäst kommer få varsitt presentkort hos oss, värde 2 500 kr, och de nästkommande fem får varsitt Fractal Design Torrent Black TG LT, värde 2 199 kr.

I galleriet här i nyheten kan du se de tre vinnarna från vår förra tävling med Sweclockers, som var i samma anda. Då bad vi deras medlemmar skapa skrivbordsbakgrunder till datorer och vi fick in många läckra bilder, som nu används på datorerna på huvudkontoret.

Vi fick dock in långt fler suveräna bidrag som vi tyckte förtjänade att prisas än de ni ser i galleriet, och därför har vi valt att ha fler vinster den här gången. Så även om du inte tror att du kan nå samma nivå som bidragen i galleriet får du inte misströsta, den här gången får alla i topp tio vinster.

Om du är sugen på att delta gör du det på Sweclockers.com senast 16 november. Du hittar all information om hur du deltar, tävlingsregler och -villkor och vår grafik via länken nedan. Vinnarna kommer presenteras under Sweclockers Live! den 17 november, som vi gästar. Lycka till!

Publicerad 2021‑11‑08, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter