Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Lenovo Yoga Tab 13

Flexibel surfplatta, tillika extraskärm

För dig som letar efter en större, men ändå mångsidig surfplatta för både underhållning och arbete kan Lenovo Yoga Tab 13 vara ett oerhört intressant alternativ. Den bjuder nämligen på både stor bild och stort ljud tillsammans med möjligheten att använda den som en bärbar skärm.

Till att börja med är det en Yoga Tab, vilket innebär att det har ett inbyggt stativ som låter dig ställa surfplattan i olika vinklar, eller för den delen hänga upp den. Detta gör den oerhört smidig för såväl receptläsning i köket som underhållning på resande fot, med långt fler vinklar att välja på än vad traditionella stativfodral erbjuder.

Oavsett om du ställer eller hänger den är den byggd med underhållning i fokus, då den bjuder på en 13” stor skäm och fyra högtalare med Dolby Atmos. Den har dessutom stöd för riktig Full HD-uppspelning från exempelvis Netflix och har Google Entertainment Space som en av hemskärmarna.

Men Yoga Tab 13 fungerar också utmärkt som en sekundär skärm. Den har Micro-HDMI inbyggt och slår automatiskt över till att bli en skärm så snart en bildkälla ansluts, så att du snabbt och smidigt kan förvandla din underhållningsmaskin till exempelvis en extra jobbskärm eller en större kameradisplay. Den bjuder också på ett rejält batteri, 10 000 mAh, som ska ge dig över 12 timmar arbetstid.

Om du vill veta mer om Lenovo Yoga Tab 13 rekommenderar vi att se vår fulla videogenomgång här ovan. Sedan får du gärna läsa mer om den via länken här undertill.

Publicerad 2022‑01‑14, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter