Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Apex 3 TKL

SteelSeries instegsmodell nu i mindre format

För dig som letar efter ett prisvärt, läckert och tyst gamingtangentbord för den lite klumpigare gamern får du inte missa att SteelSeries nu släppt en kompakt TKL-version av Apex 3.

Nykomlingen Apex 3 TKL bjuder på tystgående membranbrytare med mekanisk känsla, som kombinerar lång slaglängd och subtil taktil feedback. Utöver brytare som passar gaming har det även full anti-ghosting, så att det kan registrera alla dina knapptryck även när du hamrar på för fullt.

Trots att det här är ett instegstangentbord bjuder det på läcker RGB i tio zoner, som vi kan styra i mjukvaran SteelSeries Engine. Därtill bjuder det på kabelkanaler på undersidan och både en mediaknapp och ett volymhjul.

Tangentbordet är dessutom spilltåligt, för när olyckan är framme. Det i kombination med ett kompakt format gör detta till ett suveränt alternativ för exempelvis en ung gamer som ofta ska på LAN. Eller en gamer som bara är lite klumpig av sig.

Om du vill veta mer om Apex 3 TKL och höra hur det låter får du gärna se vår videogenomgång och sedan läsa mer om tangentbordet via länken nedan.

Publicerad 2022‑01‑26, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter