Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

iQunix Joker + Knight

Äntligen nya färger av iQunix!

Äntligen så har vi släppt sprillans nya färger av de väldigt populära tangentborden från iQunix!

iQunix har varit efterfrågade väldigt länge och det var förra året vi blev en av tre av de enda återförsäljarna av dessa välbyggda tangentbord i hela norden. iQunix är tangentbord med bra kvalité och ett riktigt robust chassi som också går att ta isär ifall man skulle vilja modda. De nya färgerna kommer i F96-modellen alltså det fullstora tangentbordet med 100 tangenter i ett komprimerad format. iQunix har inga hålrum i sina tangentbord som är extra bra för dig som vill spara lite utrymme på ditt skrivbord.

De nya färgerna är Joker och Knight och de är väldigt nya och unika från tidigare färger. Knight är helt blacked-out och kommer med alla tecken på sidan av tangenterna i en ninja-layout. Ytskiktet är snäppet grynigare än tidigiare modeller vilket gör att tangenterna känns lite kallare och det är många som tycker att detta är behagligare. Men det är bara en smaksak och observera att detta är endast en ytterst liten skillnad. Joker är mer lik de tidigare iQunix modellerna. Den färgstarka lila färger är det som sticker ut här men också de gröna detaljerna och de unika piltangenterna och även esc-knappen har en unik twist. Detta tangentbord kommer också med en extra mellanslagstangent med orden "Why so serious?" Ifall man skulle vilja ha ännu en spännande detalj.

Är du taggad på de nya iQunix-färgerna? Eller vill du se fler färger och modeller från iQunix på Inet? Kommentera på Youtube-videon vad det är ni skulle vilja se så ska vi se vad vi kan ordna.Publicerad 2022‑03‑09, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter