Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

MSI Optix MAG281URF

Redo för de senaste, redo för de tyngsta

Har du en kraftfull dator du vill använda för högupplöst gaming eller vill du sitta vid skrivbordet när du spelar på PlayStation 5 och Xbox Series X? Om svaret är ja på någon, eller båda, av frågorna kan MSI Optix MAG281URF vara skärmen för dig.

Det här är nämligen en 28” stor 4K-skärm som utrustats med dubbla HDMI 2.1 och en DisplayPort 1.4a. Du kan med andra ord ha både din gamingdator och två konsoler inkopplade samtidigt, och använda dem i deras fulla upplösning och med hög uppdateringsfrekvens.

Panelen som används är en spelanpassad Rapid IPS som bjuder på 144 Hz i uppdateringsfrekvens, 1ms responstid och adaptiv synkronisering i form av G-Sync Compatible. Utöver bra spelegenskaper erbjuds även stor färgrymd, med upp till hela 124% sRGB och 95% DCI-P3. I standardutförande är färginställningarna bäst lämpade spel och media, men efter kalibrering kan det här bli en väldigt trevlig bekantskap även för innehållskaparen.

En oerhört trevlig bonus är att skärmen också utrustats med en KVM-switch och en USB-C med DP Alt Mode, vilket innebär att du kan använda porten som bildkälla. Detta ger oss totalt fyra bildingångar och med KVM-switchen kan vi enkelt ändra vilken av bildkällorna som mus och tangentbord ska styra, förutsatt att du anslutit dessa till skärmen.

Om du vill veta mer om MAG281URF får du gärna se hela vår genomgång och sedan läsa mer om skärmen via länken nedan.


Publicerad 2022‑03‑13, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter