Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Sudio E2

Äntligen är de här!

Äntligen har Sudio släppt nya hörlurar med en hel del uppgraderingar och nya färger. Sudios tidigare hörlurar T2 var väldigt populära så det är kul att Sudio släppt nya vid namnet E2.

Sudio är ett svenskt märke som levererar produkter i en simpel och stiren design. För dig som verkligen tycker om den minimalistiska designen som är typsikt "Scandinavian-style" så kan Sudio vara ett märke för dig

Dessa nya lurar kommer med förbättrad batteritid, ett laddningsbart skal, förbättrad ljud- och mikrofonkvalité och även en hel del egenskaper. Bland annat så kommer dessa bluetooth-lurar med ANC eller brusreducering, så att du ska kunna tysta ner omgivningen när du lyssnar på musik. Och på tal om att lyssna på musik kommer dessa också med något som Sudio kallar för Spatial Audio vilket är en ljudinställning som gör att ljudét upplevs mer som ett surround-ljud. Så att du ska få en djupare inlevelse och en bättre lyssnarupplevelse.

Sedan kommer dessa också med 5 olika storlekar för öronpluggar så att du ska kunna hitta just din storlek. Även en USB-C till A-kabel och även det laddningsbara skalet som också erbjuder trådlös- och snabbladdning.Publicerad 2022‑03‑25, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter