Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

En EXTREMT bra mikrofon

Endgame Gear XSTRM

Endgame Gear har släppt sin första mikrofon vid namnet Xstrm och vi kan inte säga annat än att namnet passar. Detta är en mikrofon som kommer utrustad med en hel del funktioner och imponerande ljudkvalité, så bra till och med att vi filmade hela genomgången med den.

Dessutom kommer den med ett snyggt och unikt utseende som kommer sticka ut och bli en så kallad ”staple piece” i din setup. Den har även anpassningsbar RGB där du har många färger att välja mellan så att du ska hitta den som passar just din setup.

En annan höjdpunkt är att den också kommer med en förstärkningsindikator som också har RGB så att du kan hålla koll så att volymen på din röst är på rätt nivå. Sen kommer den även utrustad med en muteknapp med touch så att du enkelt kan stänga av mikrofonen när det behövs. Sedan har den också ett läge för brusreducering om du skulle befinna dig i ett lite högljutt ställe men fortfarande vill höras tydligt.

Denna mikrofon kommer även med ett stativ, ett stötfäste och ett magnetisk pop filter. Samt en 2 meter lång sleevad USB-C till A-kabel. Så med denna mikrofonen har du allt du behöver för streaming, inspelning, podcasts och mycket mer. Dessutom är den helt plug-and-play så allt du behöver göra är att koppla in den sen är den redo att användas utan att du behöver krångla med några jobbiga mjukvaror.

Låter denna intressant? Spana in nya Xstrm från Endgame Gear här:

Publicerad 2022‑05‑06, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter