Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Bättre hemleverans

Bättre hemleverans

Nu erbjuder vi Instabox Home

Vi vill alltid ge dig som handlar på Inet det bästa urvalet av smidiga och snabba leveranssätt.
Nu kan vi glatt meddela att vi adderat just ett sådant, nämligen hemleverans med Instabox Home.

Du känner säkert till Instabox smarta skåp, och har du använt ett sådant vet du också att det är ett oerhört snabbt och pålitligt leveranssätt. De har satsat stort och snabbt vuxit till att bli ett av Sveriges mest utbredda och uppskattade leveransalternativ.

Med Instabox satsning på hemleverans har de anammat samma ambitioner – att bli ett självklart val även för dig som föredrar att få paketet hela vägen till din dörr. Redan nu täcker Instabox Home hela 85% av Sveriges hushåll och de kan i stora delar av landet leverera ditt paket så snart som samma eller nästa kväll.

Något annat de också erbjuder, som vi tror kommer vara särskilt uppskattat, är fler leveransintervaller att välja på än vad vi varit vana vid på marknaden sedan tidigare. Du ska inte behöva låsa upp dig en hel kväll bara för att ta emot ett paket, tycker de. Rimligt, tycker vi.

Men det är inte bara din bekvämlighet som står i fokus, utan även miljön. Instabox är det just nu miljövänligaste leveransalternativet av alla hemleveranser vi erbjuder och med Home använder de sig uteslutande av fossilfria bränslen i hela transportkedjan, vilket de är ensamma om att göra.

Så nästa gång du ska handla hos oss får du gärna testa Instabox Home, och gärna också återkomma med vad du tycker. Du hittar det som ett alternativ i kassan på Inet.se, om de levererar till ditt postnummer. Om inte hoppas vi att det snart inkluderas och att våra andra leveransalternativ faller dig i smaken så länge.
Du hittar mer information om alla vår fraktsätt via länken nedan.

Publicerad 2022‑05‑06, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter