Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Äntligen, Razer

Läcker kylning välkomnas till sortimentet

För två års sedan doppade Razer tårna i komponentdjungelns välfyllda vatten med chassiserien Tomahawk, och nu är det äntligen dags att välkomna fler datordelar märkta med den välkända ormen.

Nykomlingarna heter Hanbo och Kunai, döpta efter japanska vapen, och är båda komponenter tänkta att hålla din dator både kall och snygg.

Hanbo är en serie slutna vattenkylare för din processor, även kallade AIO-kylare, som just nu finns med Chroma RGB i storlekarna 240- och 360mm. Precis som väntat med Razer bjuds vi på en oerhört stilsäker design med genomgående mattsvarta delar och ett nedtonat pumphuvud prytt med det välkända emblemet och elegant, jämn belysning.

På kylarens radiator hittar vi de nya fläktarna, Kunai. De är högkvalitativa allroundfläktar med avskalad design och smakfull A-RGB på båda sidor. Just att de är belysta på båda sidor, och att de har ett genomtänkt utseende även på baksidan, gör det möjligt att få till ett elegant utseende även om du exempelvis väljer att använda fläktarna för att dra in luft genom radiatorn i fronten av chassit.

Utöver att de ingår till Hanbo går Kunai-fläktarna också att köpa separat. De finns både i storleken 120mm och i 140mm, i singelpack eller i trepack. Fläktarna är utrustade med helt vanlig 3-pin 5V för att styra belysningen via moderkortet, men för att kunna synkronisera dem i Razer Synpse behöver du ansluta dem via Razers Chroma-kontroll för A-RGB. Detta gäller endast fläktarna du köper separat, till Hanbo-kylaren ingår en splitter-kabel som gör det möjligt att ansluta radiatorns fläktar till moderkortet via USB.

Du hittar Razer Hanbo, Kunai och alla nya tillbehör via länken nedan.

Publicerad 2022‑05‑09, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter