Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Roborock Q7 Max+

Roborock har gjort det igen!

Äntligen har Roborock släppt en ny robotdammsugare vid namn Q7 Max+ och denna nyhet både uppgraderad prestanda och ett nytt utseende på tömningsstationen.

Denna nya robotdammsugare kommer med en imponerande 4200 pA i sugkraft så den kommer kunna suga upp allt från små pollenartiklar till större hår och smuts. Den kommer även med en tömningsstation som har autotömning men man kan också välja att köpa endast robotdammsugaren separat.

Förutom att dammsuga kan denna robotodammsugare också moppa. Och numera kommer den med en kombinerad damm och vattenbehållare så att du endast behöver gå en gång om du ska tömma den själv. Eller om du har tömningsstationen kommer du endast behöva ta ut den när du ska fylla på vatten.

Vattenbehållaren håller nu även 350ml vatten som kommer räcka en lång väg och med 180 minuters batteritid kommer den kunna städa de flesta hemmen på en laddning.

Robotdammsugaren kommer kunna styras genom Roborock-appen och det är där inne du också hittar alla inställningar. Inne i appen kan du sätta upp städscheman så att den städar när du inte är hemma, anpassa sugkraft och vattennivå och se kartläggningen i ditt hem numera i 3D där du även kan lägga in möbler för en mer realistisk vy på ditt hem.

Så är du på jakt efter en smart robotdammsugare som kommer sköta det mesta själv och lämna ditt hem skinande rent kan nya Roborock Q7 max+ vara något att spana in.


Publicerad 2022‑05‑09, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter