Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Vår nya streamingdator!

En dator för 100 000kr?

Vår nya streamingdator är äntligen klar! Detta är garanterat den fräckaste datorn vi någonsinn har satt ihop och självklart vill vi visa upp den för er.

Med nästintill de bästa komponenter som finns på marknaden från ASUS, Samsung, Corsair, Intel och NVidia så är detta ett riktigt monster till dator som klarar allt från tunga spel-streams till att hantera en massa kameror och grafik samtidigt.

Vi har den snabbaste processorn som finns i dagsläget, Intels i9 12900KS, med Corsairs nya Dominator Platinum DDR5, Samsungs 980 Pro SSD där alla dessa komponenter sitter på ASUS otroliga moderkort ROG MAXIMUS Z690 EXTREME GLACIAL. Ett moderkort som kostar mer än en riktigt bra gamingdator.

Eftersom detta är ett temabygge med så många ASUS ROG-komponenter som möjligt så har vi allt från MagLev-fläktar till nätaggregat med RGB-belysning där all belysning styrs via ASUS Aura-system i Armoury Crate-programvaran.


Ett datorbygge är dock inte komplett utan kylning och i den här datorn har vi custom vattenkylning från EK som kyler både processor och grafikkort. Vi har dessutom en specialgjord reservoar med vår egna logga.

Detta vill du inte missa så kika gärna på videon! Är du intresserad av vilka komponenter som sitter i datorn så kan du spana in hela kundvagnen här:


Publicerad 2022‑05‑16, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter