Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Äntligen mekaniska!

Logitech MX Mechanical + MX Master 3S

Stora nyheter! Logitech har äntligen kommit ut med mekaniska versioner av deras väldigt populära tangentbord från MX-serien. Detta är MX Mechanical, ergonomiska tangentbord som är perfekt för kontoret eller till casual gaming. Tangentbordet kommer även i två olika storlekar antingen fullstort eller TKL, ett mer komprimerat och mindre tangentbord som kommer ta upp mindre plats på skrivbordet.

De nya tangentborden kommer nu med tre stycken olika brytare likt de vi har sett på tidigare modeller som Logitech G915 men nu med ännu mer variation. Välj mellan: Tactile Quiet, taktila brytare som har en distinkt brytpunkt. Linear, linjära brytare som ger dig mest precision. Eller Clicky, klickiga brytare som lätt trycks ner för en snabb och behaglig skrivkänsla.

Men nya tangentbord är inte allt vi har fått från Logitech. Vi har nu även fått en uppgradering av deras ergonomiska kontorsmus MX Master 3, som nu heter MX Master 3S. Denna nya datormus kommer med dubbelt så mycket DPI från föregående modell och den kommer även med ett tyst klick för att bättre passa en tystare kontorsmiljö utan att tappa komforten av en bra klickkänsla. Denna ergonomiska datormus har även en del smarta knappar som går att anpassa inne i Logitechs mjukvara så att du kan personligt anpassa den efter dina behov.

Så är du på jakt efter ett ergonomiskt tangentbord som fugnerar som en hybrid mellan gaming- och kontorstangentbord spana in nya MX Mechanical från Logitech. Vill du även ta hand om handen och handlederna kolla in nya datormusen MX Master 3S. Vill du veta mer? Kolla på vår genomgång.

Publicerad 2022‑05‑24, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter