Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

240Hz OLED?!

MSI GE67 Raider

MSI har släppt en ny högpresterande gaminglaptop som kommer i tre olika uppsättningar med rikgit sjuka specar men Intels 12:e generation processorer och 3070 Ti och 3080 Ti grafikkort. Men det sjukaste med denna laptop är inte dessa specar utan det är denna fantastiska skärn. För detta är den första laptop som erbjuder högprestanda och en häpnadsväckande 240 Hz QHD OLED-skärm med upp till 100% i DCI-P3. Med andra ord liknar denna laptop ingetnting vi sett tidigare och den kommer verkligen ta din gamingupplevelse till nästa nivå i ett bärbart format!

Men bra komponenter och en fin skärm är egentligen ingenting utan bra kylning, och där ser vi att MSI inte har snålat heller. De har uppgraderat sin kylning som de kallar för "Cooler Boost 5" där vi ser större fläktar och bredare heatpipes. I våra tester fungerade denna kylning väldigt effektivt och fick ner temperaturen fort efter tung användning. Och allt detta utan att den låter absurt mycket utan lyckas ändå hålla en rimlig ljudnivå.

Så älskar du OLED lika mycket som oss och letar efter en riktigt högpresterande laptop spana verkligen in de nya MSI GE67 Raider hos oss:

Publicerad 2022‑07‑08, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter