Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Äntligen här!

Nothing Phone (1)

Som vi har väntat, nu är den efterlängtade Nothing Phone (1) här och den kommer fullspäckad med nya och intressanta funktioner, en vacker OLED-skärm och bra prestanda för pengarna.

Nothing grundades 2020 av svensken Carl Pei där de tidigare har släppt ett par trådlösa hörlurar vid namnet Nothing Ear (1), dessa storsäljande hörlurar stack ut med sin unika design och bra ljudkvalité för en låg prislapp. Så nu släpper Nothing en mobiltelefon där även den är utrustad med ett unikt "Dot Matrix"-tema och bra specar för ett konkurrenskraftigt pris. Du får bland annat en skärm med hög upplösning, en vacker OLED-panel och 120 Hz i uppdateringsfrekvens, som kommer ge dig sjukt fina färger och kvalité när du kollar på videos eller gamear.

Nya Glyph Interface som består av 900 LED-lampor kommer också med en del funktioner. Anpassa med eget ljud eller välj bland flertal olika för notifikationer och telefonsamtal. Eller varför inte anpassa Glyph Interface till specifika personer i din adressbok så du vet exakt vem det är som ringer?

I denna genomgång går vi igenom det viktigaste du behöver veta om nya Nothing Phone (1): hur den är att spela på, hur glyph interface fungerar, nya Nothing OS, och mycket mycket mer. Spana in vår genomgång och läs mer om produkten här:Publicerad 2022‑07‑21, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter