Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

En laptop för alla!

ASUS ROG Zephyrus G14 2022

Har du länge gått och funderat på att byta ut stationära gamingdatorn och netflixmaskinen, som kanske även kan kallas för laptop, mot en bärbar gamingdator som kan göra allt?

I så fall vill vi börja med att välkomna dig till klubben och gratulera dig till timingen! ASUS nya ROG Zephyrus G14 GA402 är nämligen här med rykande färska AMD-komponenter, med senaste tekniken, topprestanda och ett kompetent kylningssystem.

Samtidigt så är detta en PC som du inte behöver skämmas för när den trängs i föreläsningssalen eller mötesrummet bland hundratals MacBooks.


ASUS ROG Zephyrus G14 är en rakbladstunn 14-tums gaminglaptop med en tjocklek på 19.5mm och en vikt på bara 1.72 Kg. Det är ju siffror som vi brukar se i specifikationerna på 15-tum laptops som knappt kan hantera MS Röj.

Trots denna låga vikt och tunna chassi så har ASUS uppgraderat denna modell med en större och bättre skärm än förra utgåvan. 2022-års modell har nu en QHD-upplöst 16:10-skärm (alltså något mer fyrkantig än en vanlig skärm) med fantastisk färgåtergivning utan att tumma på uppdateringsfrekvensen som ligger kvar på 120 Hz.

De stora nyheterna med årets modell är framförallt prestandaklivet och den nya skärmen, men G14 har även fått en hel del användarvänliga uppgraderingar och justeringar. Nu har den t.ex en riktig webbkamera längst upp på skärmen men inbyggd Windows Hello-funktion så att du slipper logga in på datorn med lösenord. Tangentbordet ser även lite mer normalt ut och locket är snyggare än någonsin med ASUS AniMe Matrix LED-panel.


Vill du veta mer om ASUS ROG Zephyrus G14 GA402 så kan du kika på vår video eller spana vidare på den här fantastiska datorns produktsida som du hittar här nedanför på den blåa knappen.Publicerad 2022‑08‑03, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter