Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

OnePlus 10T

Extrem snabbladdning bland nyheterna

Nu är OnePlus 10T här och nykomlingen har besökt studion för en genomgång.

För dig som inte känner till T-serien så är det en lägre prissatt modellserie i jämförelse med deras flaggskeppsserie Pro, där de kombinerar vissa flaggskeppsegenskaper med väl avvägda kompromisser för att kunna erbjuda ett slagkraftigt helhetspaket till ett bättre pris.

I fallet med 10T ställt mot 10 Pro har vi både markanta förbättringar och noterbara avkall. Ett exempel på det är att vi fått nästan dubbelt så snabb snabbladdning, nu hela 150W, men att den endast kan laddas med kabel.

Andra noterbara skillnader är att vi har en enklare kamerasensor. Istället för den av Hasselblad kalibrerade Sony IMX789-sensorn hittar vi en Sony IMX766, vilken förvisso är en kompetent kamerasensor den också –men den når inte samma höjder som sitt mer påkostade syskon.

I andra änden av spektrumet har vi med 10T däremot fått högre prestanda. Det lägre priset till trots hittar vi här flaggskeppsprocessorn Snapdragon 8+ Gen 1, som tillsammans med den oerhört läckra OLED-panelen ger en silkeslen användarupplevelse i 120 Hz. Den nya skärmen är också platt istället för avrundad, men har lägre upplösning än den vi hittar på 10 Pro.

Ja, som ni förstår handlar den här modellserien om att ge och ta och med den försöker OnePlus hitta ett attraktivt alternativ till deras egna Pro-serie. Precis som sitt storasyskon är det dock i grund och botten en högpresterande och funktionsrik mobil för den kräsne som letar efter en len och ren Android-upplevelse, den har bara ett lite annat fokus.

Om du är intresserad av att veta mer om OnePlus 10T och höra våra intryck får du gärna ser videon här ovan, där gå vi in mer på djupet. Därefter kan du läsa mer om nykomlingen via länken nedan.Publicerad 2022‑08‑27, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter