Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Watch5 och Buds Pro2

Nya Samsung Galaxy-tillbehör på besök

Nu är Samsungs nya och funktionsrika true wireless Buds2 Pro och smartklockorna Watch5 och Watch5 Pro äntligen här. I den här videon tar vi en närmare titt på vad nykomlingarna har att erbjuda.

Första generationen Galaxy Buds Pro blev oerhört uppskattade bland våra kunder, bland annat för att de gav ett djupt men luftigt ljud tack vare separata element för bas och för diskant, suverän aktiv brusreducering, 360°-ljud och suveräna inställningsmöjligheter.

Med Buds2 Pro fortsätter Samsung på den inslagna vägen och har både behållit och förbättrat allt det som älskades, men har efter feedback stöpt om passformen för att göra dem skönare och lämpade fler typer av öron. De har samtidigt passat på att helt ändra ytskikt, där vi nu fått matta, nedtonade färger snarare än de högblanka hos föregångaren.

Utöver finjusterat ljud och flera funktionsförbättringar, så som Bluetooth 5.3, har Samsung också lagt till ytterligare funktioner för dig som använder dem med en modern Galaxy-mobil. Den kanske mest noterbara av dem är 24-bitljud med Samsungs egna överföringsprotokoll, för ännu bättre och mer högupplöst ljudbild. Oavsett om du använder en av deras mobiler eller får du dock ett attraktivt helhetspaket med tillfredsställande ljud och gott om funktioner, du får bara ännu mer om du kombinerar deras egna produkter.

En produkt du kan kombinera Buds2 Pro med är de nya smartklockorna Watch5 och Watch5 Pro. De nya klockorna är finjusterade förädlingar av föregångarna Watch4 snarare än en stor revolution med stora förändringar.

Med andra ord erbjuds här fortfarande de mest funktionsrika och kraftfullaste smartklockorna med Google Wear OS, vilka ger dig en kavalkad av funktioner och mätinstrument för att både underlätta vardagen och träningen.

Se videon för vår fulla genomgång och läs sedan mer om Samsungs nya Galaxy-tillbehör via länken nedan, där du även hittar de nya vikbara mobilerna Galaxy Z Flip4 och Fold4, som även de har besökt studion för en videogenomgång.

Publicerad 2022‑09‑05, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter