Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Jobba på en Mac

Del 2 – Adobe Creative Cloud

Efter att vi i den första delen pratat om Apples datorer för professionella användare är det nu dags att prata om hur det är att använda dem, med fokus på vårt arbetsflöde i Adobe Creative Cloud.

Den imponerande prestandan och energieffektiviteten hos Apples egna kretsar är redan väl dokumenterad av recensenter, så här fokuserar vi främst på att prata om hur kretsarnas ändamålsanpassade uppbyggnad underlättar tredjepartsutvecklarnas optimering och hur den ger dem möjlighet att använda dedikerad hårdvara för specifika uppgifter.

Resultatet är en strömlinjeformad upplevelse utan noterbara svagheter eller irritationsmoment i vårt arbetsflöde, där alla delar av processen känns optimerade. Vi har upplevt både subjektiva förbättringar, så som att exempelvis Premiere Pro och After Effects upplevs markant rappare vid input, och objektiva förbättringar i form av exempelvis exceptionellt snabb inladdning av media och silkeslen skrapning av tidslinjen i Premiere Pro, blixtsnabb skalning i Photoshop och effektivt accelererade AI-funktioner i sviten.

Självfallet kan vi inte ge ett definitivt svar på om Apples hårdvara kommer vara bäst för alla arbetsflöden, vi har endast testat våra specifika arbetsuppgifter och pekar på specifika fördelar med deras kretsar när det kommer till Adobe Creative Cloud.

Men det vi kan säga är att Apple har anpassat sina kretsar väl för många olika typer av arbetsflöden, de erbjuder oerhörd beräkningskraft, enhetligt minne, AI-dedikerade Neural Engine-kärnor och kraftfulla mediamotorer som tillsammans ger suveräna förutsättningar för exempelvis kreativt arbete.

Om du har ett annat arbetsflöde och är intresserad av att veta hur väl Apples proffsinriktade datorer lämpar sig för det är du alltid varmt välkommen att höra av dig till vår företagsavdelning, vi har utbildade Apple-specialister som gärna assisterar med att ta fram förslag och konfigurera hårdvara efter behov.

Utöver högpresterande och ändamålsanpassad hårdvara erbjuder Apple också ett väletablerat och pålitligt ekosystem med tillbehör och mjukvaror i toppklass, vilket gjort dem till ett attraktivt alternativ för företag som letar efter heltäckande synergi på ett enkelt sätt.

Är du intresserad av att välja Apple till ditt företag får du gärna besöka vår samlingssida via länken nedan eller kontakta vår företagsavdelning för rådgivning. Vi vill också tillägga att vi nu erbjuder e-licenser med månadsprenumerationer för utvalda program, däribland Adobe Creative Cloud, vilka du hittar här nedan.

Publicerad 2022‑09‑28, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter