Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Acer Swift 3 OLED

Din nästa arbetslaptop?

Är du på jakt efter en ny högpresterande arbetslaptop? I dagens video går vi igenom Acer Swift 3 OLED, en snygg och stilren laptop på bara 1.4 kg vilket gör den perfekt för dig som behöver något på språng.

En stor höjdpunkt med denna laptop är att den kommer med en 14” OLED skärm med otroligt bra färgrymd och upplösning. Något speciellt med denna är att den dessutom kommer med 90 Hz i uppdateringsfrekvens vilket inte är något man ser ofta på en sån här arbets/vardags-laptop.

Med sin kompakta storlek och vackra skärm kommer den också med imponerande prestanda, inte minst en Intels 12:e generation processor men även 16GB av LPDDR5 minnen för en extra snabb upplevelse. Denna dator är för dig som inte vill behöva oroa dig över lagg eller en seg dator när du har mycket igång. Ha många program öppna samtidigt och imponera i möten med en Full-HD 1080p webbkamera, allt detta i ett stilrent och kompakt format.

Låter denna som något du är på jakt efter? Spana in Acer Swift 3 OLED här och spana också igenom vår genomgång av laptopen:

Publicerad 2022‑09‑30, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter