Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Dark Mode på inet.se

Välkommen till den mörka (hem)sidan

Ni har bett om det länge, och vilka är vi att förneka er mörker?

Ja, nu är det äntligen här.
Det ni drömt ljuva, mörka drömmar om.

Dark Mode på Inet.se.

Det tog oss hundratals timmar att rota igenom hemsidans allra dunklaste vrår för att kunna bygga en ny, mörkare grund, men nu tror vi att vi lyckats nå vårt mål: att skapa e-handelns bästa Dark Mode.

Vi har testat, justerat och testat igen (och igen) tills att allt blivit precis som vi vill ha det, och förhoppningsvis precis så som även ni vill ha det.

Utöver otaliga rader ny kod har vi också frilagt nästintill alla våra produktbilder. Ungefär 60 000 bilder, för att vara lite mer exakt. Vi fortsätter frilägga löpande, så om ni skulle stöta på en bild som ännu inte besparats vit bakgrund kan ni vila i att även den snart också kommer välkomnas till skuggorna.

Om ni sedan vill sadla om till det nattvänliga Inet.se är det aldrig mer än ett knapptryck bort. I headern, den svarta raden längst upp på hemsidan, kan ni alltid enkelt växla mellan Light Mode och Dark Mode på ett ögonblick. Om ni använder mörkt tema på exempelvis mobilen slår dessutom sidan automatiskt om till att matcha dina förinställningar.

Vi hoppas ni gillar Dark Mode och att det kommer till god användning. Tveka inte på att höra av er om ni hittar något som inte ser ut som det ska eller om ni har annan feedback, vi vill alltid höra av ni tycker!

Publicerad 2022‑10‑10, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter