Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Vi auktionerar ut dator

Till förmån för Musikhjälpen

I tisdags hade vi en direktsändning tillsammans med våra kära vänner från Corsair, där vi byggde en oerhört läcker och påkostad dator med deras komponenter.

Precis innan streamen fick vi ett infall och frågade Corsair om de kunde tänka sig att skänka bort datorn till välgörande ändamål, om vi själva gick in och bidrog med ett fint grafikkort.

Sagt och gjort så har vi nu lagt upp datorn på Tradera. Det är en öppen budgivning som avslutas 22 december 18:01 och pengarna kommer gå till Musikhjälpens insamling, så om du vill och kan får du väldigt gärna buda på datorn via länken nedan.

Datorn i fråga är byggd i ett Corsair 5000D Airflow och är bland annat utrustad med en Ryzen 5 7600X, kyld av en Corsair iCUE Hydro H150i ELITE CAPELLIX med LCD-skärm, och ett Gigabyte RTX 3090 Ti Aorus Xtreme Waterforce med en 360mm-radiator.

Därtill har vi utsmyckat den med specialkablar, extra fläktar och läcker belysning från Corsair – för att få till ett lika pampigt som högpresterande bygge. Om du vill se hur datorn byggdes hittar du streamen i sin helhet i galleriet här ovanför.

Om du vill veta mer om datorn hittar du en länk till en kundvagn med alla delar på Tradera-sidan här nedan. Där får du som sagt väldigt gärna buda på datorn, om du vill och kan.

Publicerad 2022‑12‑16, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter