Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Gigabyte AM5

Framtidssäkra på riktigt

Om du ska uppgradera till nya AMD Ryzen 7000-serien kommer du behöva ett moderkort med den nya sockeln AM5. Innan du slår till på första bästa är det dock bra att fundera på vilken kretsuppsättning, även kallat chipset, och vilken modell du ska välja.

I den här videon pratar vi om Gigabytes modeller, där de har flera riktigt bra alternativ både för det mer påkostade chipsetet X670 och för det mer prispressade alternativet B650, med fokus på den mest populära modellserien Gaming X.

Med tanke på att AM5 utannonserat flera års stöd för sockeln AM5, vilket gör det möjligt att uppgradera processorn utan att byta moderkort när kommande generationer släpps, finns det goda anledningar att välja ett mer framtidssäkert moderkort.

Och Gaming X är just en sådan serie, som både är framtidssäker och populär då den håller hög standard när det kommer till strömförsörjning, funktionalitet och utseende – men utan att prislappen sticker iväg i jämförelse med liknande modeller.

För att få än bättre bild av vad de erbjuder får du gärna se videon innan du läser mer om deras olika modeller via länken nedan.Publicerad 2022‑12‑25, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter