Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Dags att köpa Arc?

Intels grafikkort har uppdaterats rejält

Intels intåg på den dedikerade grafikkortsmarknaden blandade och gav, som det ofta gör med helt ny teknik, och även om deras debut var välkommen mottogs den med mixad feedback.

Å ena sidan bjöds vi på suveräna mediamotorer, framtidssäkra bildanslutningar, en kompetent funktionsuppsättning och konkurrenskraftig rasterprestanda för pengarna i många moderna spel, men å andra underpresterade de också i många spel, särskilt äldre, på grund av optimeringsbekymmer och uteblivet stöd för äldre API:er.

Med några månader i backspegeln är det dags att återbesöka Intel Arc och kika på vad som hänt, för de har verkligen inte legat på latsidan gällande drivrutinsuppdateringar. Med den senaste stora uppdateringen har de bemött sin största svaghet, prestandan i DX9-baserade speltitlar, och gjort enorma framsteg i många av de allra mest populära speltitlarna.

Så i den här videon ställer vi oss helt enkelt frågan: är det dags att köpa ett Intel Arc-grafikkort?

Se videon för att höra vad Backe har att säga om Intel Arc just nu, och håll utkik efter ännu fler uppdateringar framgent om du ännu inte är övertygad. Förhoppningsvis kommer vi se liknande prestandaförbättringar även i framtiden, där de nyttjar de relativt kraftfulla grafikprocessorerna än mer effektivt.

Är du villig och nyfiken på att se vad de går för redan nu hittar du våra modeller länkade i beskrivningen nedan, i videon filmade vi den intressanta tredjepartsmodellen Acer Predator A770 BiFrost OC, som kombinerar två olika typer av kylare i ett.

Publicerad 2022‑12‑30, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter