Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Xtrfy M8 Wireless

Superlåg

För dig som letar efter den ultimata gamingmusen för klo-greppet, mer känt som claw grip, vill du definitivt fortsätta läsa.

Nykomlingen Xtrfy M8 Wireless är nämligen den med direkta gamingmusen på marknaden, med blott 4mm distans från vänster- och högerknapparna till musmattan. Detta möjliggör ett närmre, mer distinkt grepp för dig som eftersöker total kontroll i e-sportspel.

Utöver extremt låg front bjuder M8 Wireless också på en kompakt, symmetrisk form med exceptionellt låg vikt, 55 gram, trots att den har hela höljen. Den udda utformningen medför dock en annorlunda placering av laddningsporten. Musens USB-C sitter nämligen inte framtill, som är brukligt, utan på musens bakre högersidan.

Att kabeln löper ut åt höger känns som förväntat ovant och det tar en stund att vänja sig vid den ovanliga balansen, men det är sällan man kommer använda musen så. Xtrfy M8 Wireless har nämligen upp till 75h speltid och snabbladdning, som laddar upp musen fullt på två timmar.

Om utformningen är annorlunda för en modern flaggskeppsmus är specifikationerna det motsatta. Precis som förväntat av Xtrfy bjuder M8 Wireless på genuint konkurrenskraftig prestanda, med den suveräna sensorn Pixart PMW 3395 och brytarna Kailh GM 8.0 tillsammans med laggbefriad trådlös överföring.

För mer information och en bättre bild av hur musen är att använda får du gärna se videon i galleriet ovan, innan du läser mer om musen via länken här nedan.Publicerad 2023‑01‑02, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter