Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
3 st bilder och 0 st videor.

be quiet! på CES

Få nyheter, men en oerhört välkommen

Tyska be quiet! är inte direkt kända för att spotta ur sig nyheter, men när de väl gör det brukar det vara väl genomtänkta och oerhört välkomna produkter. Det skulle visa sig stämma även under årets CES-mässa i Las Vegas.

Den mest välkomnade av alla nyheter var kylaren Pure Rock LP, en förvånansvärt budgetvänlig och extremt kompakt processorkylare. Trots att den är blott 45mm hög har den 100W TDP, vilket gör det möjligt att exempelvis kyla den dagsfärska och 12-kärniga processorn AMD Ryzen 7900 även i oerhört kompakta byggen. Lägg till att den utrustats med den tystgående fläkten Pure Wings 2 (92mm) och att den faktiskt finns på lager redan nu, så är det svårt att klaga. Se länk nedan.

Näst mest välkommen av nyheterna skulle vi säga att nätaggregatet Dark Power 13 var. Inte för att det inte är imponerande, utan för att det helt enkelt inte är lika många som har nytta av det än.

Dark Power 13 är nämligen deras nya flaggskeppsnätaggregat, älskvärt ord, med 80+ Titanium och stöd för ATX 3.0. Här får vi stöd för PCIe 5.0-anslutningar till grafikkort, utöver vanliga 6+2-kontakter, där vi kan få upp till hela 600W över en enda kabel. Det här är högst relevant för dig som köpt ett grafikkort ur NVIDIA RTX 4000-serien, men för alla andra är det just nu mer av ett framtidssäkert premiumalternativ vid nästa uppgradering än något att uppgradera till direkt. För att visa vilka mörka krafter som döljer sig inuti Dark Power 13 visade de upp det på ett slags altare, se galleriet, och det var kusligt.

Därtill så visade be quiet! även upp vita versioner av deras RGB-prydda serie Light Wings och tillhörande hubb, tillsammans med nya och förbättrade kylpastasorter i form av DC2 och DC2 Pro. De glömde vi tyvärr att ta bilder på, förlåt.

Publicerad 2023‑01‑10, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter